HostelBookers tilbyder rabat til Desert Tours for kunder, der bestiller et hostel i Marokko

Hotel Kasbah Tizimi - HostelBookersHostelBookers, som er et website for lavpris-overnatninger, har slået sig sammen med Authentic Morocco, om at tilbyde rejsende en eksklusiv rabat til Desert Tours denne vinter.

Alle kunder, der bestiller vandrehjem eller hostels i Marokko fra 1. december – 1. marts 2010, får 15 % rabat på en lang række udflugter, blandt andet ture på kamelryg ved solnedgang over Erg Chebbi klitterne og dagudflugter til traditionelle berberlandsbyer.

Som et fjernt land med kasbah’er, souk-markeder og ørkenklitter er Marokko et eksotisk sted at slippe væk fra hverdagen. I de pulserende byer Fez og Marrakech er der mauriske paladser, fine indkøbsmuligheder på markederne og autentisk velvære i Hamman-badene. Men langt væk fra turisternes gængse vej kan de rejsende fordybe sig i marokkansk kultur og opdage naturlige vartegn fra bjergkløfterne Todra og Dades til cedertræsskovene syd for Fez.

Disse privatorganiserede udflugter er den perfekte måde at opleve det virkelige Marokko på, hvor lokale chauffører tager gæsterne ud på en skræddersyet tur væk fra den slagne vej til unikke seværdigheder, der er uden for rækkevidde for den almindelige turist. Denne vintersæson, fra december til februar, er der det ideelle klima til kamelture, og det er et oplevelsesrigt alternativ til en vintersolferie.

HostelBookers har også et stort udvalg af traditionelle marokkanske huse, ”riads”, der ligger tæt på ørkenen, det ideelle udgangspunkt for at udforske klitterne på kamelryg. Disse traditionelle gæstehuse er hjemlige, smukt dekorerede og tilbyder en sand smagsprøve på marokkansk gæstfrihed.

Ouarzazate er hovedporten til ørkenen i det sydlige Marokko, og Riam Salam er et af de smukkeste steder at bo. Denne maleriske Riad vender ud mod floden, og alle værelserne har luftkonditionering med tilstødende badeværelser. Gæsterne kan slappe af ved poolen, på solterrassen eller i den farverige have og nyde den lokale madlavning i restauranten.

Ksar Bicha Hotel Meraouga er det perfekte udgangspunkt for at udforske klitterne i Sahara-ørkenen. Denne overkommelige kasbah ledes af en venlig marokkansk familie og tilbyder værelser en suite, der ligger omkring en gård fyldt med blomster. Der er en fantastisk udsigt over klitterne fra tagterrassen, og ejerne har masser af forslag til oplevelser i ørkenen.

Hotel Kasbah Tizimi ligger i Erfoud på ørkenvejen, der forbinder Marokko fra nord til syd. Som en oase midt i ørkenen ligger værelserne omkring en swimmingpool, der vender ud mod en af de største palmelunde i verden. Den traditionelle arkitektur og værelserne er smykket i typisk marokkansk stil, der gør dette til et autentisk tilflugtssted.

Yderligere oplysninger om tilbuddet fås på: sonia@hostelbookers.com

Share