HostelBookers biedt korting op woestijntochten voor klanten die een jeugdherberg in Marokko boeken

kamelenritjeHostelBookers, een website voor budgetaccommodatie, is een samenwerking aangegaan met Authentic Morocco om reizigers deze winter exclusieve korting op woestijntochten te bieden.

Alle klanten die tussen 1 december 2009 en 1 maart 2010 jeugdherbergen in Marokko boeken, krijgen 15% korting op vele verschillende tours, waaronder een kamelenritje door de Erg Chebbi-duinen bij zonsondergang en dagtrips naar traditionele berberdorpen.

Marokko is het verre land van de kashba’s, soeks en woestijnduinen, en is daardoor een exotisch ontsnappingsoord. De levendige steden Fez en Marrakech bieden Moorse paleizen, geweldige winkelmogelijkheden in de soeks en authentiek vermaak in de hamams. Maar weg van het toeristische pad kunnen reizigers helemaal in de Marokkaanse cultuur opgaan en natuurlijke monumenten ontdekken, van de Todra- en Dades-kloof tot de cederbossen ten zuiden van Fez.

Deze georganiseerde privétours zijn de perfecte manier om het echte Marokko te ervaren, met lokale chauffeurs die gasten meenemen op een speciale reis weg van de gebaande wegen, en unieke bezienswaardigheden die de gemiddelde toerist niet te zien krijgt. Het winterseizoen, van december tot en met februari, biedt een ideaal klimaat voor kamelenritjes en is een avontuurlijk alternatief op een winterzonvakantie.

HostelBookers heeft ook vele verschillende riads dicht bij de woestijn, het ideale uitgangspunt voor een kamelenritje door de duinen. Deze traditionele pensions zijn gezellig, prachtig gedecoreerd en geven u een goede indruk van de Marokkaanse gastvrijheid.

Ouarzazate is de belangrijkste poort naar de woestijn in zuidelijk Marokko, en de Riad Salam is een van de mooiste verblijven in de stad. Deze pittoreske riad kijkt uit over de rivier, en alle kamers hebben en suite badkamers en airconditioning. Gasten kunnen aan de rand van het zwembad, op het zonneterras of in de kleurrijke tuin relaxen, en in het restaurant van de lokale keuken genieten.

Ksar Bicha Hotel Merzouga is het perfecte uitgangspunt om de duinen van de Sahara te verkennen. De betaalbare kashba wordt gerund door een vriendelijke Marokkaanse familie, en heeft en suite kamers rondom een bloemrijke binnenplaats. Het dakterras biedt geweldig uitzicht over de duinen, en de eigenaars hebben meer dan genoeg suggesties voor activiteiten in de woestijn.

Hotel Kasbah Tizimi bevindt zich in Erfoud aan de woestijnweg die het noorden en het zuiden van Marokko verbindt. Het hotel is een oase midden in de woestijn: de kamers liggen rondom een zwembad dat uitzicht biedt over een van de grootste palmbossen ter wereld. De traditionele architectuur en kamers zijn in typisch Marokkaanse stijl gedecoreerd, waardoor dit een authentiek oord is.

Voor meer informatie over de aanbieding kunt u contact opnemen via: sonia@hostelbookers.com

Share