HostelBookers voegt 8 extra talen toe in verband met toenemende populariteit

Hostels en goedkope hotelsHostelBookers heeft 8 nieuwe talen aan zijn website toegevoegd in een poging om de dienstverlening aan niet-Engels sprekende klanten te verbeteren nadat uit recent onderzoek bleek dat het een groot en groeiend publiek uit heel Europa aantrekt.

Gebruikers zijn nu in staat de website te bekijken in het Deens, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees en Zweeds, waardoor het totale aantal talen dat op de site wordt aangeboden vergroot is tot 11.

Naast de introductie van de nieuwe talen, presenteert HostelBookers nu ook blogs in het Italiaans, Frans, Spaans en Duits, waarin nuttige tips en advies aan reizigers wordt gegeven over fantastische reisbestemmingen en wat je wel en niet moet doen tijdens het reizen.

Het bedrijf heeft al een klantenservice die meerdere talen spreekt en deze laatste aankondiging volgt op de succesvolle introductie van de website in het Spaans en Duits in juli dit jaar.

In de nabije toekomst worden meer wijzigingen verwacht naarmate het bedrijf verder tracht in te spelen op haar groeiende internationale publiek.

David Smith, algemeen directeur van HostelBookers, verklaarde: “Dit is fantastisch nieuws en weer een stap in de juiste richting voor het bedrijf. De invoering van de nieuwe talen zal de site nog gebruikersvriendelijker en toegankelijker maken voor onze voortdurend groeiende internationale markt. Ik ben zeer tevreden over de vooruitgang die we in 2009 hebben geboekt. Het is een succesvol jaar geweest en we hebben alle reden om 2010 met optimisme tegemoet te gaan.”

In 2009 hield HostelBookers zijn eerste zomerverkoop en in september kon worden aangekondigd dat ze gemiddeld 5,1% goedkoper zijn dan de grootste concurrent, Hostelworld, na onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Reed Business Insight.

Het bedrijf biedt momenteel meer dan 16.000 hostels en budgethotels aan op meer dan 3.000 bestemmingen en is de enige website in deze bedrijfstak die geen boekingskosten rekent.

Share