Nordic eMarketing sponsrar ledande konferens inom internetmarknadsföring och sökoptimering

nem-logo_gif1Nordic eMarketing sponsrar SMX Stockholm som äger rum den 12:e och 13:e oktober i folkets hus i Stockholm. Nordic eMarketing är ett välkänt företag inom internetmarknadsföring och  sökoptimering och flitiga deltagare på SMX konferenserna runt om i världen.

Nordic eMarketing är stolta att vara en av huvudsponsorerna för Nordens ledande konferens inom internetmarknadsföring och sökmotoroptimering.

Konferensens sponsorer får utmärkt täckning som ger dem möjlighet att kommunicera sina varumärken och budskap till en bred publik bestående av marknadsförare och marknadschefer från vitt skilda delar av näringslivet. 

Biljetter till SMX Stockholm fås på www.searchmarketingexpo.com/stockholm.

Nordic eMarketing är en digital fullservicebyrå som arbetar med de flesta av sina kunder ur ett holistiskt perspektiv. Byrån integrerar flera olika online marknadsföringsmetoder med offline för att stärka digital synlighet och öka varumärkeskännedom och konvertering.

På Nordic eMarketings kundlista står bland andra NFL, Icelandair, Thames Valley University, BECTA Next Generation Learning, Teknomek, Islands Turistbyrå och Actavis.

Nordic eMarketings tjänster inkluderar flerspråkig sökmotoroptimering, online PR, bannerproduktion, marknadsföring i sociala medier, omvärldsbevakning, länkutveckling, webbanalys, PPC marknadsföring och rådgivning kring publiceringsverktyg.

För mer information om Nordic eMarketing, vänligen kontakta:

Jens Hilmersson
info [at] nordicemarketing.com
http://www.nordicemarketing.com/se/
Skype: jens_hilmersson_nem

+354 540 9506

Share

2 thoughts on “Nordic eMarketing sponsrar ledande konferens inom internetmarknadsföring och sökoptimering

Comments are closed.