Ny menu til sundheds bevidste Iceland Express

iex-tail-85x2.jpgDet islandske lavpris flyselskab, Iceland Express, afslører en ny sundere menu som respons på kunde feedback.

Iceland Express vil lancere det nye sundere mad udvalg 1. juni 2008, som respons på stigende sundheds bevidsthed hos den almindelige befolkning og som en del af flyselskabets bestræbelser på at gøre dets flyvninger til en større nydelse.

Den nye menu er et samarbejde mellem Iceland Express og Avaxtabillinn, en af Islands mest ane rkendte leverandører af færdiglavet helsekost. Avaxtabillinn lægger vægt på vigtigheden af frisk frugt og grønt og fordelene ved mad uden kunstige tilsætningsstoffer.

De nye sundere valgmuligheder vil omfatte salater, frugtsalat, pastaretter, pizzaer og et forbedret udvalg af sandwiches. Måltiderne der laves for Iceland Express vil ikke indeholde peanuts eller kiwifrugt.

“Passagererne har i stigende omfang efterspurgt mere frisk og sundere mad ombord og derfor har vi besluttet at ændre vores menu i samarbejde med Avaxtabillinn. Firmaet er kendt for at levere et højkvalitets produkt, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores passagerer,” siger Matthias Imsland, administrerende direktør for Iceland Express.

Lavpris flyselskaber tilbyder ikke gratis måltider ombord, men Iceland Express har altid været stolt af at kunne tilbyde mad og drikkelse ombord til de lavest mulige priser, så sultne passagerer har muligheden for at få noget at spise. Flyselskabet lover, at de kommende menu forbedringer, ikke vil ændre på at passagerne stadig får meget for pengene, lige som de plejer at forvente.

Iceland Express er et islandsk lavpris flyselskab, der forbinder Reykjavik med 14 europæiske destinationer, inklusiv London, Berlin, Barcelona og Paris. Flyselskabet fejrer 50-års fødselsdag i år og har fornyelig startet flyvninger til Warszawa i Polen.

Udover ruten til London Stansted, vil Iceland Express også starte regelmæssige afgange til og fra London Gatwick til september.

Besøg Iceland Express’ hjemmeside for mere information om Iceland Express og billige fly til Island.

Share